Particulier

Even voorstellen: Christa Klarenbeek

Particulier
29-05-2024

Wij stellen regelmatig één van onze collega's aan u voor. Deze keer is dat Christa Klarenbeek.

Christa is het aanspreekpunt van onze relaties, maakt offertes, adviseert over het afsluiten en wijzigen van verzekeringen. Daarnaast is Christa ook één van onze adviseurs voor de Regiobank. Voor de Regiobank adviseert zij relaties over bijvoorbeeld het openen van rekeningen en staat zij klaar om eventuele vragen te beantwoorden etc. 

Even voorstellen: Christa Klarenbeek

Particulier
29-05-2024

Wij stellen regelmatig één van onze collega's aan u voor. Deze keer is dat Christa Klarenbeek.

Christa is het aanspreekpunt van onze relaties, maakt offertes, adviseert over het afsluiten en wijzigen van verzekeringen.

Daarnaast is Christa ook één van onze adviseurs voor de Regiobank.  Bij de Regiobank adviseert zij relaties over bijvoorbeeld het openen van rekeningen en staat zij klaar om eventuele vragen te beantwoorden etc. 

Veel van onze relaties uit Montfoort kennen haar wellicht ook van het vrijwilligerswerk dat zij doet.

Zo is zij onder andere Koffiemaatje bij de SWOM. Op deze manier brengt zij gezelligheid in huis van de oudere bewoners in Montfoort. Verder helpt zij bij de plaatselijke voedselbank en behoort zij tot de crew van het Knopenbad. Op deze manier draagt Christa haar sociale steentje bij. 

Tips om uw cabrio in topconditie te houden

Particulier
27-05-2024

Wind door de haren, zonnetje erbij en lekker de weg op om te toeren in uw cabrio. Natuurlijk kunt u ‘m het hele jaar rijden, maar eerlijk is eerlijk: voor de ultieme beleving moet het dak eraf!

Duurzaam huis is flink meer waard

Particulier
08-05-2024

Heeft u uw koopwoning onlangs verduurzaamd of gaat u dit binnenkort doen? Dan bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar is uw huis ook flink meer waard. Het prijsverschil tussen woningen met een goed en een minder goed energielabel loopt namelijk steeds verder op.

Het schadevrije jaren systeem wordt vernieuwd, wat houdt het in?

Particulier
06-05-2024

Schadeverzekeraars werken aan een nieuw systeem voor het beheren van schadevrije jaren van autoverzekeringen. Dit systeem maakt het eenvoudiger om te bepalen hoe lang u geen schade heeft gereden, wat van belang is voor de hoogte van de premie.

Nieuwe (elektrische) fiets gekocht, denkt u ook hieraan?

Particulier
02-05-2024

Het aantal e-bikes dat wordt gestolen, blijft maar toenemen. Om die stijging een halt toe te roepen, werken fabrikanten, verzekeraars, alarmcentrales en opsporingsdiensten steeds nauwer samen.

Sparen voor (klein)kinderen, hoe pakt u dat aan?

Particulier
29-04-2024

Veel ouders en grootouders sparen voor hun (klein)kinderen. Vaak met het doel om een deel van hun studie te betalen. Of als potje voor hun eerste woning. Dat sparen kan op meerdere manieren. Welke past het beste bij u?

Hoe kunt u uzelf beschermen tegen identiteitsfraude?

Particulier
25-04-2024

‘Mag ik uw paspoort even kopiëren?’ De meeste vakantiegangers kennen die vraag wel. Eigenaren van hotels, vakantieparken en campings zijn namelijk wettelijk verplicht om hun gasten te identificeren en te registreren.

Ondanks risico's meer gebruik van smartphones in het verkeer

Particulier
23-04-2024

Steeds meer verkeersdeelnemers gebruiken hun smartphone wel eens als ze onderweg zijn. Terwijl het vermoeden bestaat dat er een verband is tussen het aantal verkeersdoden en het gebruik van mobieltjes in het verkeer.

Huizenprijzen in de lift, toch kansen voor starters

Particulier
22-04-2024

De woningmarkt zit weer stevig in de lift. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn er 4% meer huizen verkocht dan in dezelfde periode in 2023. Makelaarsvereniging NVM betwijfelt echter of dit zo blijft. De oorzaak daarvan is het aantal te koop staande woningen.

Wateroverlast: wat kunt u zelf doen?

Particulier
08-04-2024

Hoewel er geen records zijn gevestigd, waren de eerste drie maanden van 2024 behoorlijk nat. Ook in de eerste week van april is er heel wat regen gevallen. Dat leidt op veel plekken in Nederland tot wateroverlast. Met alle schade van dien.

Aantal geslaagde inbraken blijft stijgen

Particulier
05-04-2024

Inbrekers zijn steeds succesvoller. Vorig jaar slaagde meer dan driekwart van alle pogingen tot inbraak. De provincie Groningen spant de kroon met een percentage van 82. Ook in Friesland en Overijssel lukte relatief veel inbraken.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag